När du själv vill bestämma hur det ska se ut!

 

Kanske är ni intresserade av nytt golv till butiken, gymmet, leklandet eller idrottsanläggningens omklädningsrum? Vi tillverkar golv i den färg du önskar. Beställning på minst 200 kvadratmeter.

Tack vare golvets väldränerande förmåga passar det bra till till exempel en bilhall eller trädgårdshandel, där man kan behöva vattna blommor eller spola av golvet. Golvet passar dessutom mycket bra på uteserveringar och terasser, där man lätt kan sopa av golvet. Du kan beställa ett måttbestämt golv i din speciella färg eller mönster. Användningsområdena är många, gym, simhall, utsällningshall, mässa.  Endast fantasin sätter gränser för vad du kan använda plattorna till, och vilken färg du vill ha på dem.

Vi hjälper dig med det du är ute efter, färgkombinationer, val av plattor etc. Kontakta oss via formuläret här nedan så hörs vi.

Välj design eller kanske en helt egen?

Klicka på plattorna nedan för att se våra olika färger. Det finns alla möjligheter i världen om du vill ha andra färger än de vi presenterar här. Mixa och matcha enligt eget huvud och dina behov, så ska vi hjälpa dig efter bästa förmåga.

CLASSIC

 

Classic är som namnet antyder en klassisk platta i sortimentet. Den är väldränerande, lätt att lägga och ger snabbt golvet en helt ny look. 

UNIVERSA

 

Universa låter fuktiga golv andas tack vare strukturen. Mönstret är behagligt och neutralt, det blir aldrig för dominant i ett rum eller på en altan.

WOODLOOK

 

Unik golvplatta som med sin vackra struktur och utseende blir riktigt verklighetstrogen. Vrid plattorna 90 grader och skapa ditt egna mönster.

STONE
NYHET 2021

Nytillskottet i familjen har vi gett namnet Stone, för sitt stenliknande utseende och sitt klinkerliknande helhetsintryck. 

Golv i din egen färg, det tycker vi är kul!

Hör av dig så kan vi nog komma fram till hur och vad som passar dig och dina önskemål. Vare sig det gäller val av golvplatta eller färg. Kanske vill du ha en helt egen design på golvplattan? Det kan vi ordna.

Hör av dig så återkommer vi med pris och information.

Grunddesign på plattan?

9 + 8 =

HestraPlattan är ett varumärke från Rudéns Plastindustri AB